skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55

Nye vinduer & døre

Der findes virkelig mange forskellige producenter af nye vinduer og døre.
Hvis du går op i menuen under vinduer og døre, har vi 4 gode bud på vinduesmærker af god kvalitet.
Her kan du læse mere om de forskellige mærker, og se referencer og priseksempler.

Produkterne indenfor disse mærker, er alle lavet af godt kærnetræ, man kan også vælge at få dem i træ/alu, som også er kendt som vedligeholdelsesfrie vinduer.
Udover det, er der et væld af forskellige tilvalgsmuligheder til vinduerne og dørene. man kan blandt andet vælge, udluftningsventiler, sikkerhedsparker (imod indbrud), forskellige farver ude og inde, børnesikringer, glas som afviser solens varme, forskellige låse muligheder på dørene, forskellige energiklasser, og meget meget mere.
 
Vi anbefaler at du tager et møde med en kompetent fagmand, så du kan blive ordentligt oplyst omkring dine valgmuligheder, og få klarlagt hvilke tilvalg og detaljer, der passer til din bolig. Du vil samtidig blive opdateret omkring de forskellige regler der gælder, når man skal have nye vinduer.

Du kan læse meget mere nyttig viden omkring nye vinduer under menupunktet "værd at vide" her på siden.

Kontakt os, vi kommer ganske gratis hjem til dig, og råder og vejleder, måler op, og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud på den løsning, og det vinduesmærke, der passer præcis til dig. 

Kom til forsiden ved at klikke "her"

Priser på nye vinduer.

Det er svært at sige hvormeget det koster at få skiftet vinduer i et almindeligt parcelhus.
Vi har lavet en beregning, som bygger på de sidste 10 huse vi har skiftet vinduer i, iløbet af 2016.
Der er tale om almindelige parcelhuse, på 110 m2 til 180 m2, hvor vi har skiftet alle vinduer og døre. Gennemsnitsprisen ligger på 113.300 kr. inkl. moms pr. hus. Det billigste hus kostede omkring 80.000 kr. inkl. moms, 
og det der kostede mest lå på ca. 170.000 kr.
Priserne er for et helt færdigt stykke arbejde, vinduerne er leveret, monteret, der er lavet færdiggørelse ude og inde, og alt affald er blevet fjernet. 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2018 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design