skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55

Fra Vindue til Vinduesdør

 

By - København
Tidspunkt- Marts 2017
Entreprisesum - 28.091 kr. inkl. moms

Ved denne sag ønskede kunden en ny adgangsvej til deres vestvendte altan.
I ejendommen var der strenge krav til at man ikke må ændre udtrykket på facaden.
Derfor søgte vores kunde om, at få lov til at montere en vinduesdør, sådan en ligner et vindue, da den har samme rammeforhold som et vindue.
Rationel fra vindue til vinduesdørVinduesdør fra Rationel 

Ideen med vinduesdøren blev godkendt, og vi fjernede brystningen indvendig, brød muren ned udvendig, lavede pæne afslutninger hele vejen rundt, både ude og inde.
Alt arbejdet, og alle materialer ved denne sag, er indeholdt i prisen ovenfor.
Kunden blev rigtig glad, og kan nu gå direkte fra køkkenet, og ud i aftensolen på den vestvendte altan / terrasse. 

En vinduesdør er egentlig det samme som en terrassedør, den har bare en smallere "ramme" (rammen er den del man åbner og lukker).
Dermed opnår man et slankere design med en vinduesdør, og man får mere glas, så man på den måde optimerer lysindfaldet. Vinduesdøren vi brugte ved denne sag er, at karaktisere som en dobbelt vinduesdør, med 2 gående dørrammer, man kan også godt få vinduesdøren med en enkelt ramme. Der er ingen nævneværdig prisfordkel på vinduesdøre og terrassedøre. 
Ved denne konkrete sag, blev døren udført med 2 stk. oplukkelige vinduer over dørrammerne, så den ligner de eksisterende vinduer i ejendommen mest mulihgt.

Har du brug for rådgivning, eller tilbud på nye vinduer eller døre, så vil vi med glæde hjælpe.
Vi kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Eller ring til vores rådgiver (Rasmus) på 70 30 55 55

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design