skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55

Nye vinduer - bærer taget

By - Dragør
Tidspunkt - December 2015
Entreprisesum - 103.083 kr. inkl. momsHos denne kunde på Amager, løb vi ind i en tilbagevendende udfordring.
Huset er bygget op på den måde, så de eksisterende vinduer bærer husets tag.
Alle nutidens vinduesfabrikker, skriver i deres betingelser, at de nye vinduer ikke må bruges som bærende elementer.
Derfor gør vi oftest det, at vi bestiller nogle "samlestolper" med fra vinduesfabrikken, som vi samler vinduerne omkring,
og samtidig bruger disse stolper til, at bære husets tag. Det betyder at vi får et pænt resultat, fordi stolperne kommer fra samme fabrik som laver vinduerne, og dermed er udført i samme gode kærnetræ, og er malet med samme gode maling. I dette konkrete tilfælde, havde kunden valgt at få monteret træ/alu vinduer, og derfor havde vi bestilt alustykker med til den udvendige del af stolperne, således at disse får samme look som vinduerne.

Etonvej 1Etonvej 2

Vinduerne er samlet omkring bærestolpen, og den forbukkede aludel bliver monteret med små skruer. (vi er nu klar til at fuge)
 
Etonvej 3Etonvej 4

Vi fuger ned langs siderne således, at vi får dækket de små skruer, og vi har nu en flot og vedligeholdelsesfri løsning.

Kunden valget at få specialglasset Solar i alle de store vinduer imod syd. Denne type glas har en indbygget solfilm, som holder varmen fra solens stråler ude.
Dermed kan kunden holde varmen ude på de varme sommerdage, hvor de før kunne have op imod 35-40 grader i deres stue og soveværelse.

Etonvej før 1Etonvej før 2
Etonvej efter 1 Rationel Auraetonvej efter 2 Rationel aura


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design