skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55
Referencer

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Outrup-referencer

Nye Outrup vinduer i Hørsholm

Nye Outrup vinduer i Hørsholm

 By - Hørsholm
 Tidspunkt - August 2019
 Entreprisesum inkl. moms - 366.305 kr.

Sprossevinduer i Charlottenlund

Sprossevinduer i CharlottenlundBy - Charlottenlund

Tidspunkt - September 2018
Entreprisesum inkl. moms - 308.000 kr.

Vinduer med sprosser

Vinduer med sprosser

  By - Charlottenlund
Tidspunkt - september 2016
Entreprisesum - inkl. moms 243.515 kr.

«
»

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Outrup vinduer - førsteklasses danske vinduer

Køb dine Outrup vinduer her, og få dem til en god pris.

Vi giver den bedste vejledning på markedet, + et godt og grundigt gennemarbejdet tilbud.

 vintervej outrup landingpage

Få et gratis vejledningsbesøg hjemme hos dig, og et godt tilbud på nye Outrup vinduer.

Vi sælger Outrup vinduer og døre - med og uden montering.

 

Nye Outrup vinduer - hvad koster det ?

Materialet - vinduerne.

Når man skal have nye vinduer, kan prisen svinge temmelig meget alt efter hvad det er man vil have. Topstyret eller sidehængte vinduer? Træ/træ eller træ/alu? Med eller uden sprosser? 2-lags glas, eller 3-lags glas?

Mulighederne hos Outrup er mange, og priserne på de forskellige typer, svinger mere end de fleste tror. Hvis man feks. skal bruge et vindue der måler ca. 150 x 150 cm. og man vil have det som topstyret i træ/træ, og med 2-lags glas, så koster det ca. 3.300 kr. inkl moms. Hvis man derimod vil have et vindue i nøjagtig samme mål, men som et dannebrosvindue i træ/alu, med sprosser, så koster det 12.200 kr. inkl. moms. De to vinduer har nøjagtig samme størrelse, men alligevel er der en prisforskel på ca. 370%.

Generelt kan man sige, at de modeller der koster mindst, er almindelige træ/træ vinduer med 2-lags glas. Derfra bliver det så mere bekosteligt når man tilvælger alu-delen, et ekstra lag glas, sprosser, osv.

Monteringen af vinduerne.

Monteringen af vinduerne koster det samme uanset om det er træ/træ eller træ/alu, det spiller heller ingen rolle om der er sprosser, forskellige åbnemuligheder, eller andre tilvalg så som udluftningsventiler, solar-glas, lyd-glas mm.
(se mere om tilvalgsmuligheder længere nede på denne side).
Derimod kan det gøre en forskel om man vælger 2-lags glas, eller 3-lags glas. På et vindue udgøre glasset langt den største del af vægten, og derfor er det nogle gange nødvendigt med en vinduesløfter, eller flere mænd til at løfte vinduerne, når det er med 3-lags glas.

Udskiftning af 4 stk. topstyrede vinduer.

Hvis man skal have skiftet 4 stk. vinduer på ca. 120 cm x 120 cm. vil arbejdslønnen til tømreren ligge på ca. 11.500 kr. inkl. moms. I denne pris er alt indregnet - udtagning af de gamle vinduer, montering af de nye, færdiggørelse indvendigt og udvendigt, med lister og fuge, og bortkørsel af alt affald.
I dette tilfælde er der ingen prisforskel på om det er med 2-lags, eller 3-lags glas, fordi denne størelse vinduer, ikke bliver så tunge, at det kræver særlige løfteværktøjer, eller flere mænd, at løfte dem. 
Men hvis der feks. er tale om en terrassedør ind til stuen, eller vinduespartier der har samme størrelse som en terrassedør, så vil der være ekstraomkostninger forbundet med udskiftningen, grundet vægten af elementerne.

Udskiftning af 1 stk. hoveddør.

Hvis man vil skifte sin hoveddør, koster det typisk omkring 5.400 kr. inkl moms. i arbejdsløn til tømreren.
Det er for et helt færdigt stykke arbejde med fugning udvendigt, og lister eller fuge indvendigt, lås og dørhåndtag, oprydning/rengøring, og bortkørsel af den gamle dør.

 

Spar på varmen med nye vinduer - xxxx kr. om året ?

   
 Hvis du har et hus der er bygget omkring 1960-1970, og din opvarmningsform er gas, vil du kunne spare ca. 4.900 kr. årligt ved at skifte alle dine vinduer og døre til lavenergi modellerne fra outrup. Disse modeller laves med 3-lags glas og er energiklasse A.
Hvis du i samme hus monterer vinduer som er med 2-lags glas - (energiklasse B), så vil du kunne se frem til en årlig besparelse på ca. 4.450 kr.
Der er således ikke det store at spare, ved at vælge energiklasse A vinduer, frem for energiklasse B. Men der kan være flere andre grunde til at vælge A-vinduer. (se mere om dette længere nede på siden)


Ovenstående forhold er regnet ud fra en standard. Der er selvfølgelig flere andre forhold, der spiller ind på hvilken besparelse man kan forvente at få på varmeregningen.

 • Hvor hård vinteren bliver
 • Hvor mange vinduer man har, og hvor store de er
 • Om man har efterisoleret sit loftrum, eller sine vægge
 • Om man normalt har 20 grader, eller 23 grader i sit hus

Outrup har en energiberegner på deres hjemmeside, den kan du bruge hvis ovenstående specifikationer ikke passer på dit hus. Der kan du indtaste størrelse på huset, byggeår, opvarmningsform, og hvilket energimærke du påtænker at monterer. så får du et bud på hvor meget du kan forvente at spare ved at skifte vinduerne i dit hus.

 

Tilvalgsmuligheder der er gode at kende.

Når man skal have nye vinduer kan det være en stor fordel, at vide hvilke muligheder man har for tilvalg.
Hos Outrup har du som kunde, flere tilvalgsmuligheder end de fleste andre vinduesmærker giver dig. Der er de normale, som de fleste mærker tilbyder.

 • Solar-glas - hjælper med at holde solens stråler ude, så der dels ikke bliver så varmt i huset, og så der dels ikke sker misfavning af gulv, tæpper, eller møbler som ståe lige inde for vinduespartiet.
 • lyd-glas - hjælper med at holde støj ude. Hvis du bor ud til en stor vej, en togbane, op af en skole, eller på anden måde er plaget af støj omkring din ejendom, så kan du tilkøbe lydglas, som kan dæmpe generne betragteligt. Det koster næsten ingen ting.
 • Udluftningsventil i karmen - giver mulighed for at udlufte et rum selv om vinduet er helt lukket. Dermed kan man få frisk luft i sine rum, når man ikke er hjemme, og stadig være fuldt forsikringsdækket imod indbrud.
 • Vendevinduer - giver mulighed for at pudse begge sider af vinduet indefra, det er praktisk hvis vinduet sidder højt oppe, eller af andre grunde er svært at komme til udefra.

Og så er der de mere specielle tilvalgsmuligheder, som de færreste vinduesproducenter tilbyder.

 • Bestil din dør med kodelås - Dette betyder rent praktisk at du ikke behøver at have nogen nøgle for at låse døren op, du skal taste en kode på døren, og så låses den op. Denne løsning kan du få til både din hoveddør, og din terrassedør.
 • Få buede sprosser - de fleste vinduesfabrikker tilbyder almindelige lige sprosser, men hos Outrup kan du få dem speciallavet efter dine ønsker.
 • Vælg farve på glasbånd - glasbåndene er de gummibånd der sidder imod glasset for at holde ruden tæt for vind og vand, hos de fleste andre mærker er denne gummiliste altid grå, men hos Outrup kan du vælge at få den i hvid eller sort, hvis det passer bedre til din smag.
 • Vælg farve på spaceren - spaceren er den liste som sidder imellem glassene, den er typisk grå, eller sort, og man kan typisk ikke selv vælge hvilken farve man vil have, men det kan man hos Outrup.

Der er naturligvis mange flere tilvalgsmuligheder. Det er en af grundende til at vi ALTID råder til, at tage imod et vejledningsbesøg, hvis du vil skifte dine vinduer eller døre. Vejledningsbesøget er gratis, og du får samtidig et tilbud på opgaven, som bliver delt op i en pris på elementerne (vinduer/døre), og en pris på arbejdslønnen. Herefter kan du vælge om du vil have "hele pakken", kun bestille vinduerne, og selv stå for monteringen, eller entrere med en anden tømrermester. 

 

Energiklasse A eller B - Hvad skal man vælge ? 

Når du skal vælge hvilken energiklasse du skal gå efter, er det vigtigt at tænke over, hvad dine største formål med vinduesudskiftningen er.
Hvis det vigtigste for dig er, at spare på varmeregningen, kan det faktisk sjældent betale sig at gå efter energiklasse A. Når man laver beregninger som sammenligner den årlige varmebesparelse, med det man betaler ekstra for A-vinduer frem for B-vinduer, viser det næsten altid at det tager mere end 30 år, at tjene det ekstra men betaler for A-vinduerne, hjem på varmeregningen.
Den største besparelse ved at skifte vinduer ligger i at gå fra en almindelig termorude, til en ny 2-lags energirude, mens den besparelse man opnår ved at gå fra 2-lags til 3-lags energiruder, må siges at være begrænset.

Der kan stadig sagtens være forhold der taler for 3-lags glasset (A-vinduer)
Feks. kan det være at du bor i et hus hvor sofaen står lige nedenfor et stort vindue, og at du kan mærke kuldenedfald fra vinduet når det er koldt udenfor. I den situation vil 3-lags (A-vinduet) gøre en forskel for dig, og du vil opnå en bedre komfort når du opholder dig i sofaen, eller tæt på vinduet.

Det kan også være at du på de varme sommerdage, ofte kommer hjem til en 30 grader varm stue, fordi du har store vinduespartier imod syd og vest.
I den situation vil 3-lags (A-vinduer) faktisk også hjælpe dig. 3-lags glasset har nemlig den effekt at det er rigtig godt til at holde varmen fra solens stråler ude, og dermed holde temperaturen i din bolig lavere, end hvis du har 2-lags (B-vinduer)

 

Få et gratis vejledningsmøde og et godt tilbud

 kontakt os

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf. 70 30 55 55

venlig hilsen

skift-vinduer.dk      

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design